Google PlusFacebook
СУ Георги Бенковски
Спортно училище в град Плевен
Основно меню

ЧЕСТИТ 24 МАЙ

Честит 24 май – Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност!

       На 23 май 2022 година учениците от Училищния ученически съвет на СУ „Георги Бенковски“ направиха изненада за своите учители. Ден преди най-светлия български празник – 24 май – Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност, момичета и момчета от различни класове подариха ръчно изработени картички на своите преподаватели и така отбелязаха празника на книжовността, като по своеобразен начин изразиха своята благодарност към учителите от Спортно училище „Георги Бенковски“. С най-голям ентусиазъм участваха Нона Гановска , Никола Николовски, Калоян Колев и Стилян Илиев от VII „А“, Рая Хинкова от VIII „А“ и Симона Николова от VIII „В“ клас.  В израбоването на ръчно направените картички се включиха и ученици от Х „А“ клас – Милица, Божидара, Снежина, Преслава, Никол.  

      Представителите на Ученическия съвет Нона Гановска, Никола Николовски от VII „А“ и Рая Хинкова от VIII „А“ подготвиха табло за празника.
   Честит празник на всички учители от Спортно училище „Георги Бенковски“!